Hanna Rehnström

Jag som driver Smålandsträdgården heter Hanna Rehnström och jag arbetar som trädgårdsarkitekt. Jag har läst till diplomerad trädgårdsarkitekt via trädgårdsakademin. I grunden är jag sjuksköterska som valde att skola om mig och följa min dröm att få arbeta med trädgårdar.

Jag älskar mitt arbete som trädgårdsarkitekt. Det jag brinner mest för är själva processen från idé till färdigt resultat och det är vägen till att projektet ska bli klart, som är den mest inspirerade delen.

Min ambition är att hjälpa er att förverkliga era trädgårdsdrömmar. Att er trädgård blir en plats ni älskar att vara på, där ni samlar energi och där ni trivs. En plats för umgänge eller egen rekreation. Önskemålen är många, men mitt mål är att trädgården ska bli just den platsen ni önskar. Helt enkelt er drömträdgård.

För att nå målet med att skapa er drömträdgård är en plan för trädgården det med grundläggande, för att kunna nå detta mål. En ritning för trädgården är en bra grund och väl investerade pengar för att kunna skapa den drömträdgården man önskar. Att även planera för rätt växtlighet, passande materialval och göra en fullständig planering för er trädgård för att få ihop en helhet gör det möjligt att skapa just er drömträdgård.

Önskar ni hjälp att skapa er drömträdgård? Skicka ett mail eller ring så bokar vi upp ett besök!

Jag ser fram emot att träffa er!